Trappers

Beëindigd
27%
Gedoneerd: € 136,00
Doel: € 500,00

Wereldwijd krijgen jaarlijks bijna 10 miljoen mensen Meningitis (hersenvliesontsteking) of Encefalitis (hersenontsteking). Een groot deel daarvan overlijdt of krijgt blijvende restverschijnselen. Er zijn allerlei onderzoeken denkbaar die financiering nodig hebben, variërend van klein tot groot. Gebrek aan financiering lijkt op dit moment echt de limiterende factor te zijn. Het commentaar is vaak dat Meningitis en/of Encefalitis te zeldzaam is.

Wij gaan de strijd aan tegen hersen(vlies)ontstekingen en daarom doen we mee met de wedstrijd Run With ME. Samen met ons team zullen we op zaterdag 25 juni 21 km rennen voor de itsme-foundation om geld op de halen voor onderzoek naar hersen(vlies)ontstekingen! Doneer en help ons mee over de finish!

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.