Run with ME

Beëindigd
82%
Gedoneerd: € 8.176,03
Doel: € 10.000,00

Op 25 juni (2022) zal het nieuwe jaarlijkse hardloop evenement voor de ItsME Foundation plaatsvinden! Door mee te rennen kan je je inzetten om samen met Jur Deitmers zoveel mogelijk geld op te halen voor hersenonderzoek 🧠

De ronde zal maar liefst 21 km lang zijn! Maaaaar niet getreurd want je kan hem ook in teams van 3 (7 km p.p.) rennen! Het zal plaatsvinden rond/bij de Kralingse plas dus genoeg ruimte voor supporters! Rond 16:00 zal de afsluitende borrel op het terras van de soos beginnen! De exacte informatie hierover zal later volgen.

De inschrijvingen zijn vanaf vandaag geopend dus geef je snel op met je team of natuurlijk gewoon in je eentje als je van een uitdaging houdt. Ren mee en zamel zoveel mogelijk geld in voor de Stichting itsME!

Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/7KSEXQvM8hb6ABgP9

You never walk alone,... Wie rent er de 25e met ons mee?

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.