Soulaimene F’touh

Beëindigd
100%
Gedoneerd: € 2.500,00
Doel: € 2.500,00

Beste vrienden,

Op zaterdag 2 september ga ik een bijzonder epische uitdaging aan: een wandeltocht van maar liefst 50 kilometer! Jullie begrijpen dat ik dit niet alleen als persoonlijke uitdaging doe, maar ook om geld op te halen, en in dit geval voor onderzoek naar hersen(vlies)ontsteking.

Met trots en enthousiasme ben ik eerder dit jaar toegetreden tot het bestuur van Stichting ItsMe, de stichting waarvoor we geld gaan inzamelen. Daarom wil ik jullie vandaag vragen om mij te sponsoren tijdens deze wandeltocht. Het geld dat we als groep inzamelen, is bestemd voor belangrijk onderzoek naar hersenvliesontsteking. Het is een verschrikkelijke ziekte die het leven van mensen in gevaar brengt en families ontwricht. Samen kunnen we echt een verschil maken door middelen te bieden voor onderzoek, behandeling en preventie.
Elke donatie, groot of klein, draagt bij aan deze belangrijke inspanning. Laten we onze krachten bundelen en een positieve impact hebben op het leven van degenen die getroffen zijn door hersenvliesontsteking. Maar vooral werken we aan het ondersteunen van onderzoek om te zorgen dat er betere behandelingen komen, of nog beter, effectieve preventie kan worden toegepast. Ook jouw steun kan echt het verschil maken.
Dus, help mij alsjeblieft mijn doel te bereiken door te doneren. Samen kunnen we hoop brengen en levens veranderen. Klik op de onderstaande link om bij te dragen aan dit belangrijke onderzoek.
Dank je wel voor jouw vrijgevigheid en steun. Samen kunnen we het verschil maken!

Merci en tot snel,

Soulaimene

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.