Walk with ME 2023

Beëindigd
112%
Gedoneerd: € 112.381,61
Doel: € 100.000,00

Zaterdag 2 september 2023 lopen we samen de Walk with ME, een wandelprestatie met ongeëvenaarde saamhorigheid. 50 km wandelen met internationale deelnemers in het prachtige Brabantse landschap voor een mooi goed doel. Een dag met een lach en een traan, met inspirerende gesprekken en vooral met Brabantse gezelligheid.

Meer informatie om je in te schrijven voor Walk with ME 2023 kun je vinden via deze link. Om het intieme karakter te waarborgen, is het aantal deelnemers gemaximeerd op 1.000. Dus schrijf je snel in!

Sponsoren

Sponsoren van 2023

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.