Run With ME 2024

94%
Gedoneerd: € 9.408,01
Doel: € 10.000,00
Doneren

Ren Mee in Rotterdam met RUN WITH ME

Datum: zaterdag 20 april 2024
Locatie: Rotterdam
Afstand: 7 km, 14 km of 21 km

Stap uit je comfortzone, trek je hardloopschoenen aan en ren mee om onderzoek naar hersen(vlies)ontsteking te ondersteunen! Voor de derde keer organiseren de studenten van RSC/RSV "Run with ME" door Rotterdam.

Kies je eigen afstand en ren met ons mee door de iconische straten van Rotterdam, terwijl we samen streven naar een wereld zonder hersen(vlies)ontsteking. De energie van de stad, de kracht van de gemeenschap en jouw sportieve inzet zullen samen een impact hebben die verder reikt dan de finishlijn.

Waarom meedoen? Omdat elke stap die je zet, elke kilometer die je aflegt, bijdraagt aan het verslaan van deze ingrijpende aandoening. Samen kunnen we bewustzijn creëren, fondsen werven voor onderzoek en de weg vrijmaken voor een toekomst zonder de dreiging van hersen(vlies)ontsteking.

Dus, waar wacht je nog op? Schrijf je snel in. Individueel of met een team. Samen gaan we de strijd tegen hersen(vlies)ontsteking aan!

🏃‍♂️ #RunWithME #SamenSterkTegenHersen(vlies)ontsteking

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.