Sriyana Soekhlal

Beëindigd
132%
Gedoneerd: € 330,00
Doel: € 250,00

Op zaterdag 20 april (2024) ren ik voor de ItsME Foundation om onderzoek mogelijk te maken naar hersen(vlies)ontsteking.

In 2021 is mijn beste vriendin Betty hierdoor getroffen. Dit heeft een grote impact gehad op mij. Het was een gebeurtenis waarbij ik mij machteloos voelde, en zelf niks in de hand had.
Ze lag 4,5 maand in het ziekenhuis om te vechten tegen deze nare ziekte.

Ik wil graag mijn steentje bijdragen om andere te helpen die vechten tegen deze ziekte. Daarom ren ik mee met de ‘Run with Me’ marathon. Wil jij mij hiervoor sponsoren?

Alle donaties zijn welkom!
Zoals Betty zegt: het gaat niet om hoeveel je geeft, maar met welke intentie je geeft.

Bedankt!

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.