Sam Busselman

Beëindigd
38%
Gedoneerd: € 945,55
Doel: € 2.500,00

Hello 👋

Zoals je waarschijnlijk hebt vernomen ga ik zaterdag 20 augustus 50 km wandelen voor de Its ME foundation. Vijf mensen per minuut krijgen te maken met een hersenontsteking of hersenvliesontsteking. Ik heb de gevolgen van hersenontsteking van dichtbij meegemaakt toen een vriend van mij dit kreeg tijdens zijn vakantie in Mexico. Dit heeft mij erg geraakt…

De stichting zamelt geld in om wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken in de strijd tegen hersenontsteking & hersenvliesontsteking. Het doel van deze stichting is dat deze ziektes veel sneller kunnen worden gesignaleerd en de wereld uit geholpen kunnen worden!

Help je mee? Dat kan door te doneren of door gezellig mee te lopen op 20 augustus 😉

Groetjes Sam Busselman

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.