Yvette van de Meerakker

Beëindigd
109%
Gedoneerd: € 2.175,00
Doel: € 2.000,00

Op 21 augustus gaan wij als team samen 50 km lopen. Een flinke fysieke en mentale uitdaging van ongeveer 12 uur, maar deze valt in het niets bij de uitdagingen die je moet trotseren na een Meningitis of Encefalitis. Bij drie van onze teamleden heeft Meningitis of Encefalitis een drastische wending gegeven aan het leven. Er is een leven vóór en een leven na deze life-changing ziekte..... Door ons in te zetten voor de stichting ItsME geven wij betekenis aan wat ons is overkomen. Komende weken kun je onze persoonlijke verhalen lezen op LinkedIn, via de pagina van stichting ItsME of onze persoonlijke pagina's. Steun jij ons 21 augustus?

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.