Wies van de Meerakker

Beëindigd
0%
Gedoneerd: € 0,00
Doel: € 200,00

Lieve allemaal! Zaterdag 20 mei rennen wij (Friso en Loes) 21km en Wies 7 km in Rotterdam voor de ItsME foundation! De stichting ItsME zet zich in voor het financieren van baanbrekend onderzoek naar hersen(vlies)ontsteking. De meeste mensen hebben er nog nooit van gehoord. Per jaar worden er veel mensen getroffen, waarvan er velen overlijden of er blijvende restverschijnselen aan overhouden. Zo ook Jet, de zus van Loes en Wies. Jet is bijna zeven jaar verder, met haar veerkracht en doorzettingsvermogen is ze waar ze nu is. En ook nog geregeld ervaart zij en haar gezin de impact van deze ziekte. Op de ItsME website kan je hier meer over lezen en ook doneren! We zijn blij dat we ons dit jaar mogen inzetten voor dit mooie doel en dat wij de stichting en Jur kunnen ondersteunen in hun ambitie! Alle beetjes helpen!❤️

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.