Wendy de Bruijn

593%
Gedoneerd: € 5.930,00
Doel: € 1.000,00

Op zaterdag 15 juni (2024) lopen Anneke en Wendy 50 km voor ItsME Foundation. Wil jij ons hiervoor sponsoren?

Naomi is op 3 maart jl. plotsklaps op 10-jarige leeftijd overleden aan pneumokokkenmeningitis. Oftewel een bacterie die door een oorontsteking in haar hersenen is gekomen en daar een heftige ontstekingsreactie is gaan veroorzaken, waardoor haar hersenen zijn gaan opzwellen; ze is in een paar uur tijd overleden 😭 Iedereen was machteloos.

Naomi was en blijft onze vrolijke en grappige engel. Altijd zorgzaam voor anderen en ze stond vol in het leven met een grote glimlach. Een mega sportieve spring in het veld die meteen sfeer bracht overal waar ze kwam. En daarbij ook wijs en een sterke persoonlijkheid, slim, leergierig, een doorzetter en heerlijk chaotisch.

Om haar te moeten missen slaat een gat in ons leven.
Ze heeft, ondanks de hel waar die wij moeten doorstaan, aan drie andere kinderen het leven gegeven door haar organen te doneren. Drie meisjes in Europa!
Naast dat haar doodsoorzaak zeldzaam is, is haar orgaandonatie op haar leeftijd ook zeldzaam.
Naomi is een ware held en een engel 🌟

Om te voorkomen dat er niet nog meer kinderen komen te overlijden aan iets ogenschijnlijk onschuldigs als een oorontsteking en om Naomi te eren, gaan Anneke en Wendy 50 km lopen om zo geld op te halen voor ItsME.

Denk aan het leven en gezondheid van je eigen kinderen en/of alle mensen om je heen en stort alsjeblieft een bedrag welke je kunt missen. Bacteriën/ virussen ontwikkelen zich ook met de tijd!

In naam van onze Naomi hartstikke bedankt ❤️
Wij gaan er voor! 💪🏻

Ps wie wil meelopen dat kan ook! Laat het weten het is al snel.

Veel liefs van Anneke en Wendy

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.