Walk with ME – Emma

92%
Gedoneerd: € 9.188,50
Doel: € 10.000,00

Op 9 juni 2023 overleed de bijna 6-jarige Emma Zilinsky plotseling. Een prachtig, vrolijk en gezond meisje dat volop in het leven stond. Ondanks de goede zorgen van de artsen, heeft Emma het niet gehaald. Emma wordt door velen enorm gemist.

Wereldwijd krijgen bijna 10 miljoen mensen per jaar Meningitis of Encefalitis. Een groot deel daarvan overlijdt of houdt blijvende restverschijnselen. Dit moet veranderen. Onderzoek naar Meningitis en Encefalitis is hard nodig.

Emma zat op de Willem Alexanderschool in Amstelveen. Op 26 juni 2024, drie dagen voor de verjaardag van Emma, herdenkt de school Emma. Op die dag organiseert de school ook, samen met de ouders van Emma (Marek en Chantal), een grote inzamelingsactie voor de ItsME foundation. Die dag is er onder meer een markt waarop knutselwerken van de leerlingen kunnen worden gekocht en vindt de sponsorwandeling plaats.

Wil jij sponsoren?
De sponsorwandeling zal worden gelopen door de twee groepen 6 van de Willem Alexanderschool. De grote zus van Emma, Nina, zit in groep 6. Nina en haar sportieve klasgenoten gaan heel hard hun best doen om geld in te zamelen. Doneer en help deze toppers om de eindstreep te halen! Heel veel dank alvast!

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.