Sieneke Boekhoudt

Beëindigd
60%
Gedoneerd: € 600,00
Doel: € 1.000,00

Hi there,
op zaterdag 20 augustus is het weer zover: de tweede editie van Walk With ME, waarbij we 50km lopen in het Brabantse land met een groep van zo'n 100-120 lopers. We doen dit voor de Stichting It's ME, die zich inzet voor het financieren van baanbrekend onderzoek naar hersen(vlies)ontsteking. Daar loop ik graag voor! Support mij en de stichting It's ME kan weer verder! Heel erg bedankt alvast!
Veel liefs, Sieneke

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.