‘t Pluspunt, Nicole Schroe

182%
Gedoneerd: € 910,00
Doel: € 500,00

Op zaterdag 15 juni (2024) loop ik 50 km voor ItsME Foundation. Ik erken de broodnodige neurologische onderzoeken die noodzakelijk zijn om tot een op optimale behandeling te kunnen komen. Als deze kennis zich al ontwikkeld had een 40 jaar geleden, dan had mijn toekomst er zeker anders uit gezien. Daarom blijf ik gaan voor mijn strijd en tevens mijn vraag; Wie wil mij hiervoor sponsoren?

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.