Soulaimene Ftouh

83%
Gedoneerd: € 1.250,00
Doel: € 1.500,00

Beste vrienden,

Op zaterdag 15 juni 2024 sta ik opnieuw voor de uitdaging om de wandeltocht van maar liefst 50 kilometer te voltooien. Deze tweede keer loop ik voor de persoonlijke uitdaging en natuurlijk wederom om geld in te zamelen voor onderzoek naar hersen(vlies)ontsteking.
Het geld dat we verzamelen, zal essentieel zijn voor baanbrekend onderzoek naar hersenvliesontsteking. Deze ziekte bedreigt levens en ontwricht gezinnen. Door samen te werken en te investeren in onderzoek, behandeling en preventie, kunnen we een verschil maken.

Elke donatie, hoe klein ook, draagt bij aan deze belangrijke missie. Laten we onze krachten bundelen en een positieve verandering teweegbrengen voor degenen die lijden aan hersenvliesontsteking. Jouw steun is van onschatbare waarde en kan werkelijk het verschil maken.

Help mee mijn doel te bereiken door te doneren. Samen kunnen we hoop brengen en levens veranderen. Klik op de onderstaande link om bij te dragen aan dit belangrijke onderzoek.

Dank je wel voor je vrijgevigheid en steun. Samen kunnen we echt een verschil maken!

Met vriendelijke groet,

Soulaimene

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.