Sanne Alards

84%
Gedoneerd: € 420,00
Doel: € 500,00

Tijdens mijn reis naar Zuidoost-Azië heb ik allerlei verschillende mensen ontmoet. Mensen van over de hele wereld. Jong, oud, een reismaatje voor een dag of voor een maand.

Maar sommige mensen blijven je in het bijzonder bij. Door hun verhalen of gewoon door wie ze zijn. Een van die mensen die voor mij is bijgebleven is Jur. Door zijn persoonlijkheid, zijn positiviteit en zijn doorzettingsvermogen.

Natuurlijk is er ook nog een verhaal dat mij geraakt heeft, deze kun je zelf beluisteren op NPO/Spotify onder de naam "De jongen zonder gisteren".

Samen, met Jur en Julia, zittend bij een kraampje op de nightmarket, heb ik toegezegd om ook mee te lopen voor dit mooie doel. Dus het is tijd om daad bij woord te voegen.

Zaterdag 15 juni (2024) loop ik 50 km voor ItsME Foundation. Deze stichting zamelt geld in voor onderzoek in het gevecht tegen hersen(vlies)ontsteking.

Wil jij mij hiervoor sponsoren? Dan mag dat natuurlijk altijd!

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.