Rio Kramers

Beëindigd
9%
Gedoneerd: € 135,30
Doel: € 1.500,00

Hoi allemaal! Dit jaar organiseren wij een hardloopevenement in samenwerking met de ItsME foundation. Het is ons doel om zoveel mogelijk geld op te halen. Al het opgehaalde geld zal besteed worden aan wetenschappelijk onderzoek naar Meningitis en Encephalitis om zo veel mogelijk hersenaandoeningen in de toekomst te kunnen voorkomen. Wij hopen dat jullie de pagina van ItsME willen bekijken en eventueel iets willen doneren. Wij zijn blij dat we ons dit jaar mogen inzetten voor dit mooie doel en dat wij de stichting en Jur kunnen ondersteunen in hun ambitie!

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.