Petra de Lange

114%
Gedoneerd: € 570,00
Doel: € 500,00

Op zaterdag 15 juni (2024) wandel ik 50 km voor ItsME Foundation. Waarom? Ik hou van wandelen. Dat doe ik voor mijn eigen plezier. Maar hoe gaaf is het wel niet om iets te doen wat je leuk vindt, daarbij (letterlijk) extra stappen te zetten (een langere wandeling dan 20km heb ik nog nooit gemaakt) en die uitdaging in te zetten voor een ander? Wil jij mij een steuntje in de rug geven door me te sponsoren? Je draagt daarmee bij aan broodnodig onderzoek naar hersen(vlies)ontsteking. Dankjewel🙏

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.