Patricia Dudok van Heel

204%
Gedoneerd: € 1.020,00
Doel: € 500,00

Mijn dochter, Mikke, heeft eind 2022 op een reis in het buitenland een bacteriële meningitis opgelopen. Gelukkig waren we er nog net op tijd bij, maar het had ook anders kunnen aflopen. Helaas heeft ze nog steeds veel last van rest verschijnselen.

Op zaterdag 15 juni loop ik daarom samen met haar 50 km voor de ItsME Foundation om geld op te halen voor meer bewustwording en onderzoek naar meningitis en encephalitis.

Wil jij mij hiervoor sponsoren?

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.