Oratie Matthijs Brouwer

Beëindigd
118%
Gedoneerd: € 3.535,00
Doel: € 3.000,00

Op 8 september 2023 zal ik mijn oratie 'het geheim van hersenvocht' uitspreken naar aanleiding van mijn benoeming tot hoogleraar neurologie, in het bijzonder de diagnostiek van neurologische infectieziekten.

Als cadeausuggestie waardeer ik een donatie aan ItsME voor het bevorderen van onderzoek naar neurologische infectieziekten, en stimuleren en coördineren van contact tussen direct getroffenen en hun dierbaren.

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.