OleTimRogier

Beëindigd
140%
Gedoneerd: € 140,01
Doel: € 100,00

Lieve allemaal! Dit jaar rennen wij 21km samen met andere studenten uit Rotterdam voor de ItsME foundation! Het is ons doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar Meningitis en Encephalitis, om zo veel mogelijk hersenaandoeningen in de toekomst te kunnen voorkomen. Op de ItsME website kan je hier meer over lezen en ook doneren! We zijn blij dat we ons dit jaar mogen inzetten voor dit mooie doel en dat wij de stichting en Jur kunnen ondersteunen in hun ambitie! Alle beetjes helpen!

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.