Noud van den Boer

Beëindigd
238%
Gedoneerd: € 1.191,00
Doel: € 500,00

Voor de Stichting ITS ME lopen we zaterdag 21 augustus 50 km voor de Walk with ME actie. Ik doe hieraan mee om te helpen met het inzamelen van geld voor wetenschappelijk onderzoek naar Meningitis en Encefalitis. Zelfs voor een duursporter is het lopen van 50 km een uitdaging en vergt dit veel uithoudings- en doorzettingsvermogen. Voor mensen die getroffen worden door Meningitis of Encefalitis, waarvan een van onze goede vrienden Jur Deitmers, is veel doorzettingsvermogen een van de belangrijkste eigenschappen.
Daarom doe ik mee en vraag ik om ons financieel mee te ondersteunen.

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.