Niels Houtepen

Beëindigd
65%
Gedoneerd: € 6.450,00
Doel: € 10.000,00

Op 20 augustus wandel ik net als vele andere 50km om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor deze stichting. Extra uitdaging is dat ik dit in Spanje ga doen. Waar de Nijmeegse vierdaagse dit jaar door de warmte met een dag is ingekort ga ik de Spaanse zon toch proberen te trotseren. ☀️😉
Onder iedereen die deze wandeling met een donatie wil supporten verloot ik een moment van verwondering… Een speciale editie van mijn video serie Influenced met jou in de hoofdrol!

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.