Nicole Schroe

Beëindigd
140%
Gedoneerd: € 700,00
Doel: € 500,00

Ik loop zaterdag 2 september heel bewust de 50 km wandeltocht mee voor de " ItsME" Foundation. En uiteraard sponsor ik dit doelbewust. Ik hoop dat dit mensen tot inzicht gaat brengen dat research, samenwerking en tevens actie gerichte projecten van belang zijn om al gegronde diagnostiek, toekomst gericht wetenschappelijk te blijven onderzoeken en in beeld te brengen voor alle lagen onder de mensheid. Nu is de kans geboden om een oud verleden tot een positief heden te brengen.

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.