Malou van de Weideven

220%
Gedoneerd: € 1.100,00
Doel: € 500,00

In 2015 werd ik ziek. De klachten werden niet erkend, waardoor er verschillende misdiagnoses gesteld werden. Doordat mijn hersenvlies lang ontstoken was ging ik achteruit. D.m.v. een antibiotica die gelukkig aansloeg heb ik het overleefd.

Na 1,5 jaar bleef ik klachten houden. Dit resulteerde 8 jaar later in een burn-out. Pas een aantal maanden geleden kwam ik erachter dat deze klachten komen door de beschadiging aan mijn hersenen die zijn gekomen door de hersenvliesontsteking.

Het functioneren in het dagelijks leven gaat door de NAH met veel meer moeite dan voorheen.

Door deze persoonlijke ervaring loop ik op zaterdag 15 juni 50 km voor de ItsME Foundation. Hiermee hoop ik geld op te halen waarmee meer wetenschappelijk onderzoek gedaan kan worden.

Wil jij mij ondersteunen en sponsoren?

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.