Lieke Bouvy

Beëindigd
28%
Gedoneerd: € 140,00
Doel: € 500,00

Wij willen ons graag in gaan zetten voor meer hersenonderzoek. Wij zijn van mening dat er op het moment nog te weinig aandacht is voor hersenziektes, terwijl er per minuut 5 mensen getroffen worden door een herseninfarct, vaak lijdend tot chronische hersenschade of zelfs de dood. Nu zouden we graag zo veel mogelijk geld op halen om deze incidentie cijfers naar beneden te halen, en gaan hiervoor allemaal 7 km rennen. Alvast bedankt voor het doneren!

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.