Karlijn Snel

Beëindigd
144%
Gedoneerd: € 287,50
Doel: € 200,00

Hi,
In 2017 werd de broer van een vriendin van mij getroffen door een acute hersenontsteking. Na wekenlang te hebben gevochten voor zijn leven, heeft hij het overleefd, maar hij heeft als gevolg daarvan volledig geheugenverlies. Wereldwijd krijgen bijna 10 miljoen mensen per jaar meningitis of encefalitis, waarvan een groot deel overlijdt of blijvende restverschijnselen heeft.

In 2019 is It's ME opgericht om wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken in de strijd tegen meningitis en encefalitis. Elk jaar wordt de RUN WITH ME georganiseerd om geld in te zamelen voor dit wetenschappelijk onderzoek.

Op 20 mei ga ik mij hiervoor inzetten en zal ik 7 km gaan rennen. Wil jij mij helpen om de finish te behalen en de overlevingskansen tegen meningitis en encefalitis te vergroten? Doneer dan via de onderstaande link!

Liefs,
Karlijn

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.