Josje Starke

177%
Gedoneerd: € 885,00
Doel: € 500,00

Dit jaar wil ik me graag inzetten voor het goede doel, en wel voor de stichting It’s ME.

Deze stichting heeft twee belangrijke doelen:

1) Het vergroten van awareness van hersen(vlies)ontsteking in het algemeen en bij artsen. Dit doen zij onder andere via educatieve evenementen.

2) Daarnaast streven ze ernaar om geld in te zamelen om cruciaal wetenschappelijk onderzoek te ondersteunen in de strijd tegen Meningitis en Encefalitis. Dit is hard nodig.

Ik nodig jullie uit om de indrukwekkende podcast “De jongen zonder gisteren” te beluisteren om het belang van deze stichting te begrijpen. Je kunt deze beluisteren op NPO luister, Spotify of Podimo.

Op 15 juni ga ik 50 kilometer wandelen. Ik zoek hiervoor sponsors. Zou je mij, en daarmee het goede doel willen sponsoren? Alle beetjes helpen!

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.