Job Heemskerk

Beëindigd
100%
Gedoneerd: € 500,00
Doel: € 500,00

Beste,

Op zaterdag 20 mei 2023 zal de tweede editie van RunWithME plaatsvinden, een hardloopevenement waarbij geld opgehaald wordt voor de onafhankelijke Stichting ‘ItsME!’ die in 2019 is opgericht door Jur Deitmers. Jur heeft in 2017 een zeer ernstige encefalitis doorgemaakt met een gecompliceerd beloop. Het uitgebreide verhaal heeft Jur zelf beschreven op zijn website: https://itsme-foundation.com/over-ons/.

Per minuut worden er in de wereld 5 mensen getroffen door een hersenontsteking of hersenvliesontsteking. Getroffenen kunnen hieraan overlijden of houden blijvende hersenschade over. De ItsME! Stichting zet zich in voor nader onderzoek naar de hersenen om deze gezond te houden en wij willen hier middels een hardloopevenement een steentje aan bijdragen.

Dit jaar treed ik als voorzitter op namens de commissie en ook ik zal mee gaan rennen met alle lieve deelnemers. Ik ga maar liefst een afstand rennen van 21 kilometer! Om deze dag tot een daverend succes te kunnen brengen heb ik jullie hulp hard nodig. Mijn doel is dan ook om persoonlijk maar liefst € 500,00 op te halen voor hersenonderzoek.

Elke donatie wordt enorm gewaardeerd en zal mij enorm motiveren om de 21 kilometer te voldoen.

Bij voorbaat dank!

Job Heemskerk

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.