Jill Oomen

Beëindigd
79%
Gedoneerd: € 395,00
Doel: € 500,00

Ik doe op zaterdag 2 september mee aan de WALK WITH ME 2023 en ik wil jullie graag uitnodigen om ook deel te nemen aan dit 🚶‍♀🚶🏻 event om geld 💰 in te zamelen voor deze stichting (https://itsme-foundation.com/walk-with-me-2023/).

Het heet ook niet voor niets Walk with Me, sluit je deze dag aan en loop met mij en vele anderen die 50km voor het goede doel 😇. Ik nodig jou 🫵🏻 uit om gezellig mee te doen!

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om die dag deel te nemen kan je mij en daarmee de stichting ook steunen d.m.v. een donatie! 🙏🏻

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.