ItsMerathon Amsterdam – 15 OKT

Beëindigd
110%
Gedoneerd: € 1.095,28
Doel: € 1.000,00

"The power of WE is stronger than the power of ME"

Op 15 oktober ren ik de marathon voor de ItsMe Foundation. Samen met jou wil ik geld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar hersenvliesontsteking (Meningitis) en hersenontsteking (Encefalitis). Mijn huisgenoot Jur werd in 2017 getroffen door een virale hersonsteking. Ondanks dat hij het op het nippertje redde, was zijn totale geheugen gewist. Hij wist niet meer wie zijn ouders, broertje, zusje, vrienden en huisgenoten waren, hoe hij een eitje moest bakken of een biertje moest openen (of lekker vinden). Eigenlijk was Jur zichzelf vergeten, maar hij had het gelukkig overleefd! Met hem gaat het nu goed, maar voor veel mensen loopt het anders af, met de dood of restverschijnselen tot gevolg. Elke minuut worden er circa 5 mensen getroffen door Meningitis of Encefalitis, dat zijn meer dan 1000 mensen tijdens mijn run. Doneer en help mij met deze eindsprint voor ItsME! Heel erg bedankt.

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.