It’s us

Beëindigd
57%
Gedoneerd: € 1.987,22
Doel: € 3.500,00

Wij lopen aankomende zaterdag 50 km voor de ITS ME Foundation. Dit doen wij niet alleen maar met meer dan 60 familieleden/vrienden om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze geweldige foundation. Eén van de lopers is Jur Deitmers. Jur werd in 2017 getroffen door een hersenontsteking, is in coma geraakt en heeft letterlijk de dood in de ogen gekeken. Na een langdurige herstelperiode met optimale medische begeleiding, heeft Jur het leven weer kunnen oppakken. Door alles wat hij heeft meegemaakt voelde hij zich geroepen om de Stichting ItsME op te richten: een stichting ter bevordering van onderzoek naar Hersenvliesonsteking en Hersenontsteking. En om dit prachtige initiatief van Jur te ondersteunen, is de 50 km loop omgedoopt tot: "Walk with ME".

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.