Heleen Rikmenspoel

36%
Gedoneerd: € 180,54
Doel: € 500,00

Hey lieve vrienden,

Na vorige week dinsdag 30 km te hebben gestart, zijn Lau en ik er in ieder geval klaar voor! Zaterdag 15 juni sta ik samen met Laura en haar familie aan de startlijn van Walk with ME om 50 km te gaan lopen. Hierbij kan ik je steun goed gebruiken.

In Nederland worden iedere dag 10-15 mensen getroffen door hersen(vlies)ontsteking, waarvan een groot deel van deze mensen overlijdt. Dit is vaak doordat de ziekte niet tijdig wordt herkend. Daarom zet de ItsME foundation zich onder andere in voor educatie bij huisartsen, financieren van onderzoek en awareness in het algemeen. Wellicht heb je de podcast, Jongen zonder Gisteren, voorbij zien komen over de oprichter van Stichting ItsME. Voor het gemak stuur ik je de link om mij te sponsoren en te doneren, mocht je dat willen.
Liefs!

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.