Gladys

Beëindigd
33%
Gedoneerd: € 162,73
Doel: € 500,00

Op zaterdag 2 september loop ik voor de 3de keer de 50 km voor ItsME Foundation. HET wandel evenement voor jong & oud waar broederschap in één grote familie sfeer plaatsvindt. Iedereen is die dag met liefde & aandacht aanwezig voor alle mensen die in hun leven te maken hebben met de gevolgen van hersen(vlies) ontsteking. Een ziekte waar nog heel veel te onderzoeken valt op gebied van oorzaak, behandeltherapie en preventie. Sinds de oprichting van de stichting itsme zijn er veel vrijwilligers die zich inzetten voor het organiseren van sportieve activiteiten, het onderhouden van de website, een wetenschappelijke adviesraad en niet te vergeten de lotgenotendag.
Gedurende de 50 km sponsorloop is er een sfeer van ‘ iedereen voor iedereen’.
Er wordt gezorgd voor drank- en eetposten. De dag wordt afgesloten met een gezellig BBQ en een bekendmaking van het totaal bijeengebrachte sponsorgeld . Kortom een bevlogen stichting met een diversiteit aan potentie en toekomst .
Wil jij mij hiervoor sponsoren?

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.