Florien van der Toorn

Beëindigd
23%
Gedoneerd: € 115,00
Doel: € 500,00

Lieve allemaal,

Dit jaar help ik mee mee bij de organisatie van RunWithME en ik ben trots dat ik dit evenement dit jaar mag organiseren. Met de organisatie van dit evenement willen wij de stichting ItsME foundation ondersteunen in het meer mogelijk maken van wetenschappelijk onderzoek naar hersenen. Om de nood van hersenonderzoek te benadrukken wil ik jullie graag doorverwijzen naar de TEDx talk van ItsME foundation oprichter Jur Deitmers. De TEDx talk is te zien op youtube - Jur Deitmers TEDxHaarlem.

Elke vorm van inzet wordt gewaardeerd en doneer als het kan! :)

Liefs,
Florien

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.