Fleur Jongh

Beëindigd
108%
Gedoneerd: € 1.081,00
Doel: € 1.000,00

Op 21 augustus lopen wij 50 km voor de Walk with ME actie! Hiermee zamelen wij geld in voor wetenschappelijk onderzoek naar Meningitis en Encephalitis (M.E.). Het lopen van 50 km vraagt enorme voorbereiding en doorzettingsvermogen. Wij weten als ervaringsdeskundigen dat dit precies is wat nodig is om te herstellen van een Meningitis of Encephalitis! Zowel van de patiënt als de mensen in de directe omgeving.
Wil jij ons steunen?

Because the power of WE is stronger than the power of ME.

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.