Eva Schepers

5%
Gedoneerd: € 10,00
Doel: € 200,00

Op zaterdag 15 juni (2024) loop ik 50 km voor ItsME Foundation. Eén van de redenen voor mij om mee te doen, is dat ik aan het eind van de zomer begin als onderzoeker in het gebied van hersenvliesontsteking. Dat duurt dus nog een paar maanden, dus daarom wil ik op deze manier graag vast mijn eerste steentje bijdragen en ondertussen een aantal nieuwe collega’s leren kennen. Wil jij mij hiervoor sponsoren?

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.