Dion Tiggelman

77%
Gedoneerd: € 384,61
Doel: € 500,00

Op zaterdag 15 juni (2024) ga ik met een grote groep 50 kilometer lopen voor de ItsME Foundation. Dit is een stichting die zich inzet voor het financieren van baanbrekend onderzoek naar hersen(vlies)ontsteking. De meeste mensen hebben er nog nooit van gehoord, toch komen beide vernietigende ontstekingen vaker voor dan bijvoorbeeld MS (multiple sclerose). Iedere minuut is er iemand op deze wereld die getroffen wordt door een hersenontsteking (Encefalitis). Voor hersenvliesontsteking (Meningitis) is dat zelfs 4 tot 5 keer zoveel. Per jaar betreft dit miljoenen mensen, waarvan er velen overlijden of er blijvende restverschijnselen aan overhouden.

Mocht je mij en daarmee ook de stichting willen steunen, dan kan dat via onderstaande link! Voel je niet verplicht en alle kleine beetjes helpen ❤️

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.