Denise Boon

7%
Gedoneerd: € 100,00
Doel: € 1.500,00

Zaterdag 15 juni a.s. loop ik 50 km om meer onderzoek mogelijk te maken naar de oorzaken van hersenvliesontsteking.

Hier is veel onbekendheid over en er overlijden ieder jaar weer onnodig veel mensen hieraan. Als het niet behandeld wordt en je overleeft het, blijft er vaak veel letsel over.

Een essentieel onderdeel hiervan is dat hersenvliesontsteking vaak niet of te laat herkend wordt door artsen.

Om die bekendheid groter te maken en de onderliggende oorzaken in kaart te brengen is veel geld nodig.

Hersenvliesontsteking kwam afgelopen maanden ineens heel dichtbij me, toen mijn dierbare vriendin en fotograaf Marit de la Vera hierdoor getroffen werd.

8 maanden zwanger van haar lieve dochter, kreeg zij de symptomen die ook haar artsen niet herkenden als (mogelijk) zijnde hersenvliesontsteking.

Dankzij een goede vriendin die dit wel herkenden is dit alsnog (enigszins) tijdig ontdekt en behandeld.

Met gelukkig een goede afloop. Inmiddels is haar dochter Feja geboren.

Marit heeft nog altijd last van een aantal restklachten.

Het heeft mij diep geraakt en ik moet er niet aan denken wat er had kunnen gebeuren als haar vriendin niet was ingesprongen...

ItsME Foundation maakt deze sponsorloop, het inzetten van meer onderzoek naar de oorzaken en meer bekendheid geven over de ziekte mogelijk.

Mijn vraag aan jou is: wil jij mij hiervoor sponsoren?

Met elke donatie komen we een stap dichterbij ons doel: meer mensen redden en helpen!

Ik ben je er enorm dankbaar voor 🙏.

Je kunt je donatie hieronder doen ⬇️.

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.