de Meerakkertjes

Beëindigd
107%
Gedoneerd: € 2.149,80
Doel: € 2.000,00

Op 20 augustus wandelen wij (Yvette, Jacques en Wies) 50 km voor stichting it's ME. It's ME zet zich in voor onderzoek naar Meningitis (hersenvliesontsteking) en Encefalitis (hersenontsteking). Wij voelen ons dankbaar dat itsME op ons pad is gekomen, want tot de dag vandaag heeft het grote impact op Jet en daarmee op ons gezin. Een impact, die ons allen veel verdrietig doet, maar ook ons ook kracht geeft om ons steentje bij te dragen aan dit mooie initiatief!

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.