Cycle4MEV

18%
Gedoneerd: € 440,00
Doel: € 2.500,00

Meeuwis is ernstig ziek geweest door een hersenvliesontsteking waarbij een Auto Immuunziekte zich ontwikkelde : anti GFAP. We hebben gevreesd voor zijn leven en het duurde lang voor we de oorzaak wisten. We zijn dankbaar dat hij alweer zover heeft gerevalideerd en is herstelt, dat hij bijvoorbeeld weer kan fietsen. We zamelen graag geld in voor onderzoek en bekendheid van deze auto immuunziekte t.g.v. hersenvliesontsteking

Nu willen we een wielertocht organiseren waarbij we ons verhaal vertellen voor meer bekendheid en om geld in te zamelen voor stichting its ME.

Doen jullie mee?

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.