Britt van Gansewinkel

Beëindigd
91%
Gedoneerd: € 455,09
Doel: € 500,00

In 2020 ben ik zelf getroffen door twee zeldzame hersenontstekingen met blijvende hersenschade als gevolg. Ondanks dat lopen hierdoor niet meer mijn sterkste kant is, laat ik me niet weerhouden door de uitdagingen die ik die dag ga tegenkomen. Mijn persoonlijke ervaring heeft me gemotiveerd om door te zetten en om bij te dragen aan een wereld waarin anderen niet hetzelfde hoeven mee te maken als ik.

Wetenschappelijk onderzoek is hiervoor hard voor nodig, want
‘’The power of WE is stronger than the power of ME’’ 🧠

Daarom loop ik 2 september mee met de Walk with ME om hier aandacht voor te vragen!

Help jij mij mee? Alle kleine beetjes zijn heel erg welkom! 🙏

Dank je wel!
(Meer over mijn verhaal weten? Lees het onder het kopje lotgenoten!)

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.