Bernadette Deitmers

Beëindigd
268%
Gedoneerd: € 6.701,00
Doel: € 2.500,00

Op 21 augustus gaan wij 50 km lopen. Een flinke fysieke en mentale uitdaging van ongeveer 12 uur lopen, maar wij weten dat mensen met Meningitis of Encefalitis ook worden geconfronteerd met grote zo niet onmogelijke uitdagingen. Bij drie van onze teamleden heeft Meningitis of Encefalitis het leven een drastische wending gegeven. Er is een leven vóór en een leven na dit life-changing ziekte.
Om betekenis te geven aan 'wat ons is overkomen', zetten wij ons in voor de stichting ItsME. Komende weken kun je onze persoonlijke verhalen lezen op LinkedIn, via de pagina van stichting ItsME en onze persoonlijke profielen. Steun jij ons 21 augustus?

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.