Aurelie Verbeek

Beëindigd
0%
Gedoneerd: € 0,00
Doel: € 500,00

Op 25 juni gan wij (Aurelie, Vera en Charlotte) 7km rennen voor stichting ItsME. Wereldwijd krijgen jaarlijks bijna 10 miljoen mensen Meningitis (hersenvliesontsteking) of Encefalitis (hersenontsteking). Een groot deel daarvan overlijdt of krijgt blijvende restverschijnselen. Daarom is in 2019 de onafhankelijke Stichting ItsME opgericht. De “M’ staat voor Meningitis en de ‘E’ staat voor Encefalitis. Het gaat daarbij om de hersenen gezond te houden, want je hersenen dat ben jij. “It’s me…”

Wij zamelen geld in om wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken in de strijd tegen Meningitis en Encefalitis. Dit is hard nodig. Samen kunnen we de kans op genezing vergroten, “The power of WE is stronger than the power of ME”.

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.