Attack ME

Beëindigd
191%
Gedoneerd: € 1.912,08
Doel: € 1.000,00

Sommige van jullie zullen zich nog herinneren dat ik bijna 17 jaar geleden de eerste van een reeks mailtjes over de kritieke situatie van Bart, mijn man verstuurde. Whatsapp bestond toen nog niet...Meestal heb ik het niet met anderen over de verschrikkelijke afloop van een oorontsteking die uitmondde in een fatale meningitis.

Maar er is nu een belangrijk verschil. Jur, de zoon van Bernadette, heeft mij gevraagd als lid van de Raad van Toezicht van de door hem opgerichte stichting ItsME.

Ik sta volledig achter dit initiatief en wil graag jullie enthousiast maken in deze saaie coronatijd voor een virtuele actie. Bernadette en ik hebben speciaal voor alle reünisten op de site actie ‘Attack ME’ aangemaakt met leuke groepsfoto📸😃. Super als jullie deze actie willen steunen. Groot of klein maakt niet uit. Zou mooi zijn als wij met ons allen als L’Attaque-ers ons steentje bij kunnen dragen voor dit goede doel.

“The power of WE is stronger than the power of ME”.

Lieve groet,
Reny en Bernadette

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.