Anske Tiggelman

188%
Gedoneerd: € 940,00
Doel: € 500,00

Op zaterdag 15 juni (2024) loop ik 50 km voor ItsME Foundation. De 'M’ staat voor Meningitis en de ‘E’ staat voor Encefalitis. Het gaat daarbij om de hersenen gezond te houden, want je hersenen dat ben jij. “It’s me…”
Deze stichting zet zich in om baanbrekend onderzoek naar hersen(vlies)ontsteking mogelijk te maken.
Steun jij mij en daarmee de miljoenen mensen die jaarlijks getroffen worden? Dit is hard nodig want velen overlijden of houden er blijvende restverschijnselen aan over. Samen kunnen we de kans op genezing vergroten.
"The power of WE is stronger than the power of ME".

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.