Carlien loopt 50KM na én voor Meningitis & Encefalitis

Beëindigd
109%
Gedoneerd: € 544,00
Doel: € 500,00

Op zaterdag 2 september loop ik 50 km voor ItsME Foundation. Een stichting dat zich inzet voor patiënten die getroffen worden door, en onderzoek naar Meningitis (hersenvliesontsteking) en Encefalitis (hersenontsteking)

Zes jaar geleden werkte ik als verpleegkundige in een ziekenhuisje in Tanzania, waar ik regelmatig patiënten (voornamelijk jonge kinderen) behandelde met Meningitis en Encefalitis.
Op een dag werd ik zelf ernstig ziek en was ik ook zelf getroffen door deze ingrijpende ziektes. Hier hield ik blijvend hersenletsel aan over, mijn leven stond plots volledig op z'n kop.

In het revalidatie centrum zei een Ergotherapeut mij: ''Carlien, mensen met hersenletsel kunnen beter geen doelen hebben, want dan word je toch alleen maar teleurgesteld''
Ik kon niet geloven dat je dit tegen een avontuurlijke en ambitieuze 24 jarige kon zeggen en heb volledig het tegendeel bewezen.

De tocht na mijn Meningitis & Encefalitis was lang en intensief, ik heb velen stappen gemaakt en werd soms even stil gezet. Ik heb grenzen verlegd en doorgezet. Ook al moest ik het zelf doen, ik was nooit alleen en had ondanks alles altijd een portie positiviteit bij mij. Inmiddels kan ik zeggen dat ik een gelukkige 2.0 versie leven kan (be)leven.

Dit gun ik iedereen, daarom ga ik deze grote uitdaging aan en loop ik voor alle Meningitis & Encefalitis patiënten de 50KM.
Voor iedere kilometer zou ik graag 10euro willen ophalen, om uiteindelijk een prachtig bedrag van 500 euro te kunnen inzamelen voor de ItsME foundation. Support jij mij?

Hartelijk dank!
Carlien

Deelnemers

Deze kanjers zetten zich in om meer internationaal onderzoek te realiseren naar hersen(vlies)ontsteking. Help jij ons om het doel van dit project te bereiken? Jouw donatie wordt heel erg gewaardeerd. Iedere euro telt! Hieronder kan je doneren aan individuele personen of aan teams. Je kunt zoeken op team of op naam van de deelnemer.

Vrijwilliger worden?

Als professionele goededoelenorganisatie proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunnen we alle hulp goed gebruiken. Zoals Lionel Richie al zong “Is it ME you’re looking for?” ofwel past het doel van onze stichting goed bij jou, meld je dan aan als vrijwilliger.